Bewegend werken

Ken je die doffe hoofdpijn na een dag hard werken? Niet meer kunnen zitten op een normale stoel omdat je rug pijnlijk aanvoelt? Na het werk vermoeid thuis komen?

Waarschijnlijk herkenbare situaties als je op je werkplek het grootste gedeelte van de dag zittend doorbrengt. Een passieve werkplek en een inactieve zithouding zorgen voor een ‘slaapstand’ in ons lichaam. Ons bloed stroomt minder door onze aderen en onze hersenen krijgen minder zuurstof, wat al die vervelende klachten veroorzaakt. Genoeg bewegen bij een zittend beroep is van belang voor zowel je conditie als je cognitie. Naar de koffiemachine lopen is niet genoeg, maar andere opties zijn er niet?

Work Dynamic is in staat om een passieve werkplek met grote, maar ook kleine, veranderingen te transformeren tot een dynamische werkplek. Van een bewegende bureaustoel of fietsen onder je bureau tot een zit-sta werkplek, de mogelijkheden zijn zeer uitlopend. In beweging blijven zorgt ervoor dat je productiviteit stijgt, je doorbloeding wordt namelijk beter. Daarnaast zorgt het ook voor een gezonder lichaam, want acht uur per dag stilzitten is nou niet bepaald een conditietraining.

Wil jij in beweging blijven tijdens je werkdag, fit bezig zijn en productiever worden? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing!